מאור ושמש על התורה ומועדים - ב' כרכים
הספר הינו אחד מספרי החסידות הנלמדים והנפוצים בציבור החסידי והלא חסידי, ובו אוסף אמרי חסידות. סגנונו שווה לכל נפש, בשפה ברורה ונעימה.
בספר פורש רבי קלונימוס קלמן לפני המעיין את יסודות תורתם של רבותיו בדרך המעוררת את הלב, כאשר גם דברי התוכחה המשוקעים בו נאמרים בנחת ובפיוס (כפי שהתבטא הרה"ק מהר"ש מבעלז).
היו שהגדירו את ספר מאור ושמש כ"שולחן ערוך" של תורת החסידות.
בספר ניתן למצוא גם ביאורי עניינים רבים מתורת הנסתר, והתייחסויות רבות לגופי עבודת ה’ שעל דרך החסידות: תורה, תפילה, תיקון המידות והתקשרות לצדיקים.
אודות הספר מאור ושמש על התורה, ומחברו רבי קלונימוס קלמן הלוי אפשטיין מקרקוב
רבי קלונימוס קלמן הלוי אפשטיין מקרקוב (תקי"א־תקפ"ג), שהתקרב בצעירותו אל רבי אלימלך מליז'נסק ולימים היה לאחד מגדולי תלמידיו, נודע בדבקותו העצומה ברבי אלימלך, שבו ראה המשך ישיר לחידושו של הבעש"ט, כדבריו בספרו: "העולם היה שומם, עד שבאו שני המאורות הגדולים לעולם – הבעש"ט ואדמו"ר רבנו אלימלך נבג"מ, והם פתחו שער לה' צדיקים יבואו בו".
ספרו הנודע 'מאור ושמש', שנדפס לראשונה בשנת תר"ב, נכתב בהשגחתו של המחבר על־ידי בנו רבי אהרן. הספר זכה לתפוצה רחבה ביותר היות ונדפס במספר מהדורות כפירוש על החומש, ורבים קבעו בו את לימודם בפרשת השבוע. סגנונו שווה לכל נפש, בשפה ברורה ונעימה, ופורש לפני המעיין את יסודות תורתם של רבותיו בדרך המעוררת את הלב, כאשר גם דברי התוכחה המשוקעים בו נאמרים בנחת ובפיוס (כפי שהתבטא הרה"ק מהר"ש מבעלז).
היו שהגדירו אותו כ"שולחן ערוך" של תורת החסידות. בספר ניתן למצוא גם ביאורי עניינים רבים מתורת הנסתר, והתייחסויות רבות לגופי עבודת ה' שעל דרך החסידות: תורה, תפילה, תיקון המידות והתקשרות לצדיקים.
הטבעה / חריטה על ספרים לעילוי נשמת / הצלחה / מזכרת לכל אירוע
אם ברצונכם להטביע על כריכת הסידור / תהילים או ספר אחר, טקסט מרובה או לוגו יש להזמין גלופה.
לצורך כך יש ליצור איתנו קשר בטלפון או בווצאפ, לשלוח את הטקסט המבוקש להטבעה.
לאחר מכן נשלח אליכם את הסקיצה לאישור ונזמין עבורכם גלופה.
כשהגלופה מוכנה, ניתן להטביע על הספרים שהזמנתם
זמן העבודה תלוי בעומס אצל המטביע. נע בין 2-7 ימי עסקים
במקרים דחופים ניתן לוודא איתנו לפני את זמני האספקה
ווצאפ לשליחת טקסט להטבעה על הספר: 0527464002
להלן דוגמאות של הטבעות על ספרים שבוצעו אצלנו:
משלוחים חינם החל מ399 שח
איסוף עצמי חינם מהחנות, רח' גוש עציון 11, גבעת שמואל (לאחר קבלת מייל \הודעה שההזמנה מוכנה לאיסוף, ובשעות האיסוף בלבד)
שליח עד הבית: 25 ש"ח
משלוח לנקודת איסוף: 17 ש"ח
זמני אספקה משלוח עד הבית: עד 2-10 ימי עסקים
זמני אספקה משלוח לנקודת איסוף: עד 3-10 ימי עסקים
בהזמנת רקמה או הטבעה על מוצר יתכן עיכוב של 1-3 ימים מזמני האספקה הרגילים
הטבעת שם על סידור / ספר ליחי'.
הטבעת שם על הכריכה המחיר לכל סידור \ ספר בנפרד
הטבעת שם / הקדשה על סידור, מחזורים, ספרים שונים ועוד.
במידה והזמנתם ספר בודד לדוגמא סידור עבודת השם, יש לבחור באופציה הראשונה של ההטבעה (לספר בודד). אם הנכם מעוניינים בכמה עותקים של אותו ספר עם אותה הטבעה המחיר יתעדכן לפי כמות הספרים שלקחתם.
לגבי סטים, תוכלו לבחור מתוך הרשימה את כמות הכרכים ולפי זה המחיר בהתאם
בהזמנת הטבעה יתכן עיכוב של 2 ימי עסקים עד לאספקת ההזמנה
בהזמנת כמויות תנתן הנחה, יש להזמין גלופה ולאחר מכן תקבלו הצעה של מחיר כולל גלופה והטבעה
מוצרים דומים
מוצרים אחרונים שנצפו
הוספת חוות דעת
כתוב חוות דעת