זרע קודש ד' כרכים | ר' נפתלי צבי מרופשיץ
סט ספרי 'זרע קודש' על התורה והמועדים לר' נפתלי צבי מרופשיץ בהוצאה חדשה ומאירת עיניים בתוספת ציונים והערות.
נפתלי צבי הורוביץ מרופשיץ
מגדולי רבני החסידות - 1760 - 1827
בנו של רבי מנחם מנדיל, רבה של לינסק, ובן בתו של הגאון רבי יצחק הורוביץ מהאמבורג, ביילה, הנודעת בפקחותה. תורה למד מפי דודו הגאון רבי משולם טיסמניץ.
כאשר בן מתנגדים זה החליט להצטרף לחסידות, בא תחילה לרבי אלימלך מליז'נסק, שלפי האגדה החסידית לא רצה לקבלו בין תלמידיו בשל יחוסו המפואר. רבי נפתלי הסתופף בצילם של "שלשה האבות": החוזה מלובלין, המגיד מקוזניץ ורבי מנחם מנדיל מרימנוב. עם פטירת רבותיו קבע מושבו ברופשיץ, ונהרו אליו אלפי חסידים. בחצרו נוצרו מנהגים מיוחדים, ובייחוד הצטיינה בניגוניה הנאים, מלאי דביקות והתלהבות.
רבי נפתלי מפורסם כחכם וכפקח, ועשרות בדיחות והלצות נמסרות בשמו. על מצבתו רשום כבקשתו, שלבושיו היו: לבוש השמחה, לבוש הניגונים, לבוש הריקודים ולבוש הבדיחה. כל דרכיו היו בבחינת "הסתר", כל דבריו ושיחותיו היו מלאי רמזים, ורק המצוינים שבתלמידיו הבינו את עומק מחשבותיו ומעשיו.
על תלמידיו נמנו: רבי חיים מצנז, רבי שמואל מקמינקא, רבי אלימלך מרודניק, רבי שמעון מדוברומיל ובניו רבי אליעזר מדזיקוב, רבי יעקב מקולבאסוב, רבי אברהם חיים מלינסק וחתנו רבי אשר מרופשיץ.
רבי נפתלי חיבר ספר בשם "זרע קודש" בשני חלקים, על התורה ועל המועדים וספר קטן בשם "אילה שלוחה".
נולד בלינסק בחג השבועות תק"כ, ביום פטירת הבעש"ט (תלמידו הגדול של רבי חיים מצנז המליץ עליו "ובא השמש וזרח השמש"), ונפטר בלאנצוט ביום י"א אייר תקפ"ז (1827) ושם נקבר.
שם משפחתו של אביו של ר' נפתלי הינו רובין, וכן שם משפחתו של חתנו ר' אשר מראפשיץ. (הערת דב רובין).(אתר דעת).
הטבעה / חריטה על ספרים לעילוי נשמת / הצלחה / מזכרת לכל אירוע
אם ברצונכם להטביע על כריכת הסידור / תהילים או ספר אחר, טקסט מרובה או לוגו יש להזמין גלופה.
לצורך כך יש ליצור איתנו קשר בטלפון או בווצאפ, לשלוח את הטקסט המבוקש להטבעה.
לאחר מכן נשלח אליכם את הסקיצה לאישור ונזמין עבורכם גלופה.
כשהגלופה מוכנה, ניתן להטביע על הספרים שהזמנתם
זמן העבודה תלוי בעומס אצל המטביע. נע בין 2-7 ימי עסקים
במקרים דחופים ניתן לוודא איתנו לפני את זמני האספקה
ווצאפ לשליחת טקסט להטבעה על הספר: 0527464002
להלן דוגמאות של הטבעות על ספרים שבוצעו אצלנו:







משלוחים חינם החל מ399 שח
איסוף עצמי חינם מהחנות, רח' בן גוריון 18, גבעת שמואל (לאחר קבלת מייל \הודעה שההזמנה מוכנה לאיסוף, ובשעות האיסוף בלבד)
שליח עד הבית: 25 ש"ח
משלוח לנקודת איסוף: 17 ש"ח
זמני אספקה משלוח עד הבית: עד 2-10 ימי עסקים
זמני אספקה משלוח לנקודת איסוף: עד 3-10 ימי עסקים
בהזמנת רקמה או הטבעה על מוצר יתכן עיכוב של 1-3 ימים מזמני האספקה הרגילים
הטבעת שם על סידור / ספר ליחי'.
הטבעת שם על הכריכה המחיר לכל סידור \ ספר בנפרד
הטבעת שם / הקדשה על סידור, מחזורים, ספרים שונים ועוד.
במידה והזמנתם ספר בודד לדוגמא סידור עבודת השם, יש לבחור באופציה הראשונה של ההטבעה (לספר בודד). אם הנכם מעוניינים בכמה עותקים של אותו ספר עם אותה הטבעה המחיר יתעדכן לפי כמות הספרים שלקחתם.
לגבי סטים, תוכלו לבחור מתוך הרשימה את כמות הכרכים ולפי זה המחיר בהתאם
בהזמנת הטבעה יתכן עיכוב של 2 ימי עסקים עד לאספקת ההזמנה
בהזמנת כמויות תנתן הנחה, יש להזמין גלופה ולאחר מכן תקבלו הצעה של מחיר כולל גלופה והטבעה
